General Knowledge 11.07.2026

1. What is India’s rank in the World Happiness Index 2026?

Ans: 116 th

2. Who was the leader of Ghadar Party?

Ans: Lala Hardayal

3. In which year Reliance Company started:

Ans: 1958

4. The region around Kalinjar Fort was declared a National GeoHeritage Site. It is located in which state?

Ans: Uttar Pradesh

5. Who is the author of the book ‘Hit Refresh’?

Ans: Satya Nadella

6. Who is the author of the book The Eleventh Hour?

Ans: Salman Rushdie

7. What is the currency of Denmark?

Ans: Denis Krone

8. How many digits are there on a debit card?

Ans: 16

9. Who has won the 2025 Ramon Magsaysay Award?

Ans: Educate Girls

10. When was the Treaty of Amritsar signed?

Ans: 1809 A.D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!