DAILY CURRENT AFFAIRS


Daily Current Affairs 9th December 2019

1) How many medals India has won at the South Asian Games, 2019?

Ans:- 214

2) Exim Bank signed an agreement with which country's Armed Forces Division to provide $500 million?

Ans:- Bangladesh

3) Which is the biggest award in British art?

Ans:- Turner prize

4) Which State launched the booklet on the life and teachings of Dr. BR Ambedkar for students of class 6-8 in government schools?

Ans:- Delhi

5) The 2+2 dialogue between India and the US will be held in which city?

Ans:- Washington

6) South Asian Games, 2019 was held in which country?

Ans:- Nepal

7) 5th edition of annual 'MED - Mediterranean Dialogues' is being held in which city?

Ans:- Rome

8) Who has been appointed as the new chairman of National Stock Exchange?

Ans:- Girish Chandra Chaturvedi

9) Bhawani Mukherji, who recently died at 68 was a former coach of which game?

Ans:- Table tennis

10) Who has been awarded The siu-ka-piu Award?

Ans:- Padmeswar Gogoi

11) The Minister of Environment represented India at the Madrid Climate Conference. Who is the Minister of Environment, India?

Ans:- Shri Prakash Javadekar

12) Which company has announced changes in its health insurance policy in order to provide benefits to employees involved in LGBT employees?

Ans:- TCS

 



Copyright @ 2017-2021  SSCE All Right Reserved

Developed By: webridgeesolution.com

app image