DAILY CURRENT AFFAIRS


Daily Current Affairs 10th November 2019

1) Who has been newly appointed as the country manager of Google India?

Ans:- Sanjay Gupta

2) Who won the gold medal in 10m Air pistol at the Asian Shooting Championships?

Ans:- Manu Bhaker

3) Shilpostav- 2019" was organised in which city?

Ans:- New Delhi

4) Which  states will host The "NuGen Mobility Summit-2019"?

Ans:- Haryana

5) Who became the new Prime Minister of Mauritius after a victory in the elections?

Ans:- Pravind Kumar Jugnauth

6) Mid Planning Conference (MPC) for MILAN exercise was concluded in which city recently?

Ans:- Visakhapatnam

7) How many Guinness World Records have been created at India International Science Festival?

Ans:- 3

8) Who will give voice to Elsa in tamil version of Hollywood film 'Frozen 2' ?

Ans:- Shruti Hassan

9) Who has became the second fastest India player to score 2000 ODI runs?

Ans:- Smriti Mandhana

10) Which country is to host men's Hockey World Cup in 2023?

Ans:- India

11) Which actress has been appointed as the UNHRC goodwill ambassador of Pakistan?

Ans;'- Mahira Khan

12) Which institute will collab with AIIMS and Kasturba Medical College on Genetic Testing?

Ans:- University of Michigan

13) Who has won the Asian Business Leadership Forum Global Asian Award-2019?

Ans:- Kumar Mangalam Birla

14) Who was the Drupad maestro and Padma Shri awardee that passed away recently?

Ans:- Ramakant Gundecha

15) The multiplayer version of interactive mobile game 'A Cut Above'belongs to which force?

Ans:- Indian Air Force

16) Which city organized the 10th meeting of SCO nations?

Ans:- New Delhi

17) In which city 27th Conference of Central and State Statistical Organizations (COCSSO) is being held?

Ans:- Kolkata

18) World Radiography Day is celebrated all over the world on which date?

Ans:- November 8

 



Copyright @ 2017-2021  SSCE All Right Reserved

Developed By: webridgeesolution.com

app image