WELCOME TO SEN'S SCHOOL OF COMPETITIVE EXAMINATION

Welcome to Kolkata's Premier Institute for Banking & Staff Selection Commission.

SEN'S SCHOOL OF COMPETITIVE EXAMINATIONS (SSCE) is a leading competitive coaching centre in Kolkata. It provides coaching for Staff Selection Commission ( CGL , CHSL , MTS , SSC STENOGRAPHER , SSC JE etc ) IBPS (PO and Clerk) , SBI CLERK , RBI Assistant and other Banking Exams, Railway (ASM , GOODS GUARD, TC, ECRC etc) PSC WB , POLICE, POST OFFICE Exams , Insurance and various competitive Examinations. ' SSCE' is the Best Competitive Exam Institute for Banking & SSC in Kolkata as well as Hooghly.

Learn More

Request a free 15 minute consultation

Our Topics

GENERAL KNOWLEDGE BOOSTER

GENERAL KNOWLEDGE 20-20 (25.05.2019)

           Knowledge ka daily dose...

Q.1 The element which is the most abundant in the human body is

(A) Oxygen

(B) Carbon

(C) Iron

(D) Nitrogen

Ans:- (A)

Q.2 Where is Pushkar Fair held?

(A) Madhya Pradesh

(B)  Bihar

(C) Uttar Pradesh

(D) Rajasthan

Ans:-  (D)

Q.3 Which of the following states is called ‘Tiger State’ of India?

.....

Learn More

CURRENT AFFAIRS QUIZ

Important Weekly Current Affairs Quiz from 15-21st May 2019

1) Which of the following bank launched a co-branded multi-currency card along with online travel booking portal Goibibo?

Ans:- ICICI Bank

2) Who launched Online Souvenir Store in Partnership with Amazon India?

Ans:- Doordarshan

3) IAAF World Relays 2019 was held in __________.

Ans:- Japan

4) RBI Appoints whom as an additional director for the board of private sector lender YES Bank?

Ans:- R Gandhi

5) What was the theme of the Indian Pavillion in the 58th Venice Biennale that held in Italy?

.....

Learn More

DAILY CURRENT AFFAIRS

Daily Current Affairs 24th May 2019

1) Name the Indian Naval ship, which participated in 8th Indo-Myanmar coordinated patrol (IMCOR) .

Ans:- INS Saryu

2) By what percent, the usage of debit card swipes on Point of Sales (PoS) terminals rise in March 2019, as per the Reserve Bank of India(RBI) data?

Ans:- 27%

3) According to Commerce Ministry data, what is the growth rate of India in April 2019?

Ans:- 1.34%

4) NITI Aayog planned to establish cloud computing platform for creating an institutional framework for artificial intelligence (AI) in the country. It was named as;

Ans:- AI.....

Learn More

Latest news

Our Some SUCCESSFUL STUDENTS

Copyright @ 2017 SSCE All Right Reserved

Developed By: webridgeesolution.com